Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

7:27 μ.μ.
Σας στέλνω κείμενο καταγγελίας των δημ. παρατάξεων της αντιπολίτευσης . Η καταγγελία αυτή γίνεται μετά την επαναλαμβανόμενη απαξίωση και υποτίμηση του ρόλου της αντιπολίτευσης από την δημοτική αρχή. Η ανακοίνωση έχει σταλεί στον τοπικό τύπο αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά έντυπα εθνικής εμβέλειας.
Σημείωση δική μου : Δεν αρκεί να λες ότι είσαι  αντιμνημονιακός όταν στην πράξη  1. Υποβαθμίζεις και απαξιώνεις την αντιπολίτευση όπως  και η μνημονιακή κυβέρνηση ι. 2. Εισάγει έκτακτα θέματα χωρίς εισήγηση και ενημέρωση όπως κάνει ότι και η κυβέρνηση που περνά θέματα με κατεπείγουσα μορφή και σε ένα άρθρο όλα με ελάχιστη ενημέρωση και συζήτηση.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
          Κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, συχνά εμφανίζονται φαινόμενα  μειωτικής, απαξιωτικής και προσβλητικής συμπεριφοράς στελεχών της δημοτικής αρχής απέναντι στο σύνολο της αντιπολίτευσης, υποβαθμίζοντας έτσι το θεσμικό ρόλο του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου  και των Δημοκρατικών αξιών.
Αυτό συμβαίνει  με την προκλητική  συγκάλυψη της Δημάρχου και του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απαράδεκτη στάση της αντιδημάρχου  κ. Ασημακοπούλου  κατά τη συνεδρίαση της 11η  Δεκεμβρίου  2013, σαν αποκορύφωση αυτού του θλιβερού φαινομένου, προκάλεσε την δικαιολογημένη αγανάκτηση της αντιπολίτευσης και την αποχώρηση από την συνεδρίαση.  
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ  τέτοιου είδους συμπεριφορές  και δηλώνουμε ότι δε θα ανεχθούμε πλέον περαιτέρω υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαστε  αποφασισμένοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για  να εξασφαλίσουμε συνθήκες εύρυθμης  λειτουργίας του  θεσμού  που θα εγγυάται  το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.
Άγιος Δημήτριος, 11 Δεκεμβρίου 2013
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ              ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
Ανεξάρτητη Δημοτική Συσπείρωση   Νικόλαος  Λαζαρόπουλος
Δυνατή Πορεία                                  Εμμανουήλ  Παπαδακάκης
Δημιουργική Ενότητα                       Θεοφάνης (Φάνης)  Οικονομάκος
Ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ                             Νικόλαος  Βρεττός
ΜΕΤΕΧΩ                                          Βασίλειος  Κουτσοβασίλης
Άγιος Δημήτριος - Η πόλη μας          Τάσος   Αυρηλιώνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου