Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

2:48 μ.μ.


« Τον τελευταίο καιρό ανακαλύψαμε ποιος είναι Περιφερειάρχης. Βάζω στοίχημα όσα λεφτά θέλετε, ότι αν βγούμε έξω στο δρόμο και ρωτήσουμε τους πολίτες, κανένας δεν θα ξέρει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης»

 αναφέρει στην συνέντευξη της στην εκπομπή ΑΙΡΕΤΟΙ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και στους Θανάση Παπαμιχαήλ και Νίκο Βοσδογάνη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου. 

«Ήρθα για να μείνω, δεν ήρθα για να φύγω»  τονίζει η κα Δούρου, η οποία εκτός από το στοίχημα για τον Γιάννη Σγουρό, βάζει ένα ακόμη διπλό στοίχημα. 

Όπως σημειώνει, η μάχη είναι ταυτόχρονα πολιτική και αυτοδιοικητική, επιλέγει να τη δώσει αναδεικνύοντας το  διπλό  αυτό μήνυμα και εμφανίζεται  αισιόδοξη ότι μπορεί να κερδίσει και αυτό το  στοίχημα.

 Η κα Δούρου  σημειώνει ότι προσπαθεί να διαμορφώσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα μετέχουν όχι μόνο μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολίτες που έχουν αναφορές στις τοπικές κοινωνίες.

 Η κα Δούρου, αναφέρεται στον ρόλο της περιφέρειας στην ανάπτυξη και στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής και σημειώνει με έμφαση ότι αν κερδίσει στις εκλογές θα μπορεί να ασκεί πολιτική παρέμβαση με άμεσο αποτέλεσμα.   

· Δείτε τη συνέντευξη της Ρένας Δούρου στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟY 

http://webtv.airetos.gr/video/65777 - 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου