Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

10:11 μ.μ.





ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΕΤΕΧΩ» 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (της Δημάρχου) 
ΓΙΑ ΤΗΝ …ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

14/5/2014



Με ανακοίνωση της για τις νέες αξιολογήσεις στο Δημόσιο, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου επιχειρεί ακόμη μια φορά να ρίξει «στάχτη στα μάτια» των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου μας.
Η ανακοίνωση αυτή καλεί σε «αντιμνημονιακό αγώνα»!!!, όπως «έχει κάνει» και στο παρελθόν, σαν «καλή διαχειρίστρια» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πιστεύει ότι είναι. Ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων «κορόνων», ότι δεσμεύεται –και καλά κάνει για αυτό-να μην προχωρήσει σε διαδικασίες έκδοσης απόφασης επιμερισμού ποσοστών για την αξιολόγηση των εργαζομένων και «ζητάει» την άμεση κατάργηση του Νόμου 4250/2014.


Υποκρισία Νο1: η Δήμαρχος δεν είναι που έστειλε τις διαπιστωτικές πράξεις –απόλυσης-στην ουσία, των εργαζομένων?
Υποκρισία Νο2: Συντάσσεται δήθεν με τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ, του οργάνου των δήμων δηλαδή, όταν η ίδια είναι αυτή που παραβίασε άλλες αποφάσεις του συγκεκριμένου οργάνου, δίνοντας τα στοιχεία των υπαλλήλων για την διαθεσιμότητα…
Υποκρισία Νο3: Η ανακοίνωση αυτή δεν βγήκε, ύστερα από την –και σωστά- πίεση του Συλλόγου των Υπαλλήλων, ότι αν δεν «βγάλει» ανακοίνωση μέχρι την Τετάρτη, ο Σύλλογος θα την καταγγείλει με ότι αυτό συνεπάγεται σε …εκλογικές απώλειες?


Προφανώς και η θέση η δική μας (έχουμε εκδώσει ξεχωριστή ανακοίνωση) είναι να μην υπογράψουν την απόφαση επιμερισμού της ποσόστωσης και να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο ότι ο δήμος Αγίου Δημητρίου δεν θα υποβάλει σε κανιβαλισμό τους εργαζόμενους του δήμου εφαρμόζοντας τον Ν. 4252/2014 και την «προσχηματική» αξιολόγηση του προσωπικού.


Όμως για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, εμείς λέμε ότι ο λαός και οι εργαζόμενοι σήμερα δεν πρέπει και δεν θα ψηφίσουν για δημάρχους και περιφερειάρχες τους καλύτερους διαχειριστές ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ούτε τους όψιμους αντιμνημονιακούς, με μανδύα ακομμάτιστου-ανεξάρτητου, που την επομένη θα προστεθούν στο μνημονιακό μπλοκ εξουσίας και θα πιστωθούν στο χρηματιστήριο αξιών της κυβέρνησης και της τρόικας.

http://metexo.blogspot.gr

http://facebook.com/metexo    

E-mail: metexo.agdimitrios@gmail.com




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου