Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

12:02 μ.μ.
Φωτογραφία-σοκ που απεικονίζει τη Ρένα Δούρου μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα φέρνει στο φως το «Πάμε Λουκέτο». Ερχεται σαν συνέχεια άλλων φωτογραφιών που δείχνουν τον παλιοχαρακτήρα της νέας περιφερειάρχου και τις πολιτικές κωλοτούμπες της.

Μέχρι τώρα έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες Δούρου με Τσοχατζόπουλο, Ανδρέα Παπανδρέου και Τσοβόλα Δωσταόλα να χορεύουν ζεϊμπέκικο...
και Καραμανλή να χορεύει Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Είδαμε ακόμα φωτό Δούρου με Χίτλερ, Γκέμπελς, Τσιτσιολίνα, Μουσολίνι, Τζάκι Τσαν, τον Νονό νούμερο 3, τον Χριστόδουλο Ξηρό, τη Μαρία Χούκλη, τον εξτρεμιστή Γιάννη Πρετεντέρη σε εκπομπή του και τον Διαμαντίδη μετά τη χθεσινή νίκη στο ΣΕΦ.

Οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα μπροστά στο βίντεο που απειλεί Δημοσιογράφος -με το Δ κεφαλαίο βεβαίως- να βγάλει στον αέρα με αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο μεγάλης πόλης.

Στη διαφήμιση του βίντεο αναφέρεται ότι είναι 13 φορές χειρότερο και πιο σεξουλιάρικο από το βίντεο Κορκολή και 45 φορές πιο χυδαίο από το βίντεο παπαδιάς που είχε πάει στο κρεβάτι με έναν δήμαρχο με το φανελάκι και του φώναζε «Σκίσε με!».

Η κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς να βγει αυτό το βίντεο και φυσικά ισχύει ταυτόχρονα η απαγόρευση να μη βγουν άλλα βίντεο Χ.Α. να συνομιλούν τρυφερά με Νεοδημοκράτες και ένας θεός ξέρει τι ακατονόμαστα κάνουν μετά.

Χθες μάλιστα εμφανίστηκε πρώτο θέμα στο «Βήμα» συνέντευξη Μπαλτάκου, που λέει ότι πάμε για νέα Βάρκιζα – Βουλιαγμένη – Σούνιο, γιατί θα γίνει εμφύλιος ποιος θα πρωτοπιάσει θέσεις στις παραλίες τώρα που ξεπουλιούνται.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει τρελά ακόμα τη νίκη του στις εκλογές. Τη νίκη-θρίαμβο παραδέχεται και η στήλη, γι’ αυτό θα ασχολείται μόνο με την εξουσία, όπως πρέπει να κάνει η σάτιρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν λόγω των εκτεταμένων πανηγυρισμών δεν πήρε πρέφα την απόφαση για τα δομημένα ομόλογα, που οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν αθώοι σε δισεκατομμύρια χρόνια φυλάκιση, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι «λόγω προτέρου εντίμου βίου».

Μάλλον το κάνει γιατί δεν σχολιάζουμε δικαστικές αποφάσεις και γιατί υπάρχει το Εφετείο. Η πρωτόδικη απόφαση έκανε 8 χρόνια να βγει. Το Εφετείο θα γίνει ταχύτατα. Πριν μάλιστα από το 2065 μ.Χ.

Δεν ακούστηκε επίσης λέξη για το δωράκι 285 εκατομμυρίων του Σαμαρά σε επιστήθιο φίλο του με ναυπηγεία. Αλλά να το δούμε ανθρώπινα το θέμα. Τόσα προβλήματα έχει ο πρωθυπουργός με την εκλογική ήττα. Μην του φορτώνουμε κι άλλα.

Βέβαια, όλα αυτά που διαβάζετε ανατρέπονται από την αποκαλυπτική φωτογραφία Δούρου – Τσίπρα και τίποτα πια δεν θα είναι όπως χθες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.


Του Λάκη Μπέλλου από efsyn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου